Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Eurakos aconsegueix el 90% de finançament en només 17 dies

Publicat per: General 23 febr. 2016 Comentaris: 0

Només 17 dies després de començar la campanya d’equity crowdfunding a la plataforma CrowdCube, l’App d’Eurakos ha aconseguit recaptar el 90% de l’objectiu de 65.000€.

La campanya d’equity crowdfunding d’Eurakos realitzada a través de la plataforma CrowdCube es va iniciar el passat 1 de febrer.

Social Currencies Management (SCM), empresa que ha dissenyat i desenvolupat Eurakos, ha iniciat aquesta ronda d’inversió després de l’èxit aconseguit en la campanya de crowdfunding de recompensa realitzada a l’octubre a la plataforma Verkami. La campanya de recompensa va assolir el 100% de l’objectiu marcat en només 10 dies i va finalitzar amb ‘overfunding’.

SCM ha obert aquesta ronda d’inversió a CrowdCube amb la voluntat de fer una ampliació de capital de l’empresa i així poder implantar l’app d’Eurakos a la resta de l’Estat.

La campanya, actualment activa a CrowdCube, ha aconseguit el 90% de l’objectiu de 65.000€ amb només 17 dies i 45 inversors.

Eurakos va començar com un projecte de final de carrera de Kevin García (actual CTO d’Eurakos). És una aplicació per a smartphone que permet a consumidors i comerços negociar entre ells i efectuar pagaments. Les empreses obtenen diners per avançat i els consumidors més diners per a les seves compres, de manera que tots dos en surten beneficiats.

Publicacions relacionades

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty