Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

GoodGut participa en una missió a Nova York amb deu directives de ‘startups’

Publicat per: General 21 nov. 2019 Comentaris: 0

Mariona Serra, serà una de les deu directives que participarà a la missió a Nova York

El Govern ha organitzat una missió empresarial a Nova York amb una desena de directives d’empreses emergents catalanes, que viatjaran amb una delegació d’Acció, l’agència catalana per a la competitivitat empresarial.

L’objectiu d’aquesta missió, que durarà fins aquest divendres i és la primera destinada exclusivament a dones empresàries, és que les ‘startups’ convidades puguin conèixer a potencials inversors i oportunitats de negoci a la ciutat, segons informa l’executiu en un comunicat.

Les deu empreses emergents seleccionades pertanyen als sectors del “big data”, la intel·ligència artificial, la biotecnologia i la moda: Atomian, MOCA Platform, Vasquiat, Wisar, GoodGut, Minushu, Aortyx, BCome, Artandabout i Vudoir.

La Generalitat ha escollit Nova York per ser la primera entre les 50 ciutats amb més capacitat per atreure i donar suport a dones emprenedores, i per comptar amb més de 400.000 negocis liderats per dones, més del doble que qualsevol altra ciutat nord-americana.

La ciutat també compta amb més d’un centenar de acceleradores, incubadores d’empreses i espais de cotreball, així com 9.000 empreses emergents que destaquen en els sectors de la intel·ligència artificial, el “big data” i la ciberseguretat, entre d’altres.

La missió coincideix amb la fira Tech Up for Women 2019, on Acció participarà amb un espai propi perquè les deu emprenedores catalanes puguin donar a conèixer els seus productes i serveis a la resta d’expositors i visitants de l’esdeveniment.

En paral·lel, la delegació es reunirà amb fons d’inversió, empreses tecnològiques, universitats i experts de l’àmbit tecnològic, i participarà en sessions de formació a Facebook.

Publicacions relacionades

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty
Domain Details Page