Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Sessió informativa Retos Colaboración al ParcUdG

Publicat per: General 13 febr. 2015 Comentaris: 0

El passat 23 de gener el Ministeri d’Economia i Competitivitat (MINECO)  va obrir la convocatòria Retos Colaboración 2015, la qual té com a objectiu destinar ajuts col·laboratius entre empresa i universitat per a la realització de projectes I+D+i orientats al procés i servei en qualsevol àmbit. S’hi han destinat 490.000.000€ en forma de préstecs destinats a finançar la part de l’empresa del projecte i 83.9000.000€ com a subvenció per als centres de recerca.

La Unitat de Valorització de l’OITT de la Universitat de Girona, amb la col·laboració del Vicerectorat de Recerca, van organitzar el passat 5 de febrer una sessió informativa en relació a aquesta convocatòria. Es van presentar dos casos d’èxit de grups de recerca de la universitat així com el procediment per presentar la sol·licitud a la UdG.

La sessió la va inaugurar el Vicerector de Recerca de la UdG amb la intervenció de:

  • Mª Teresa del Barrio Juanes, cap de l’ Àrea de Cooperació Intersectorial de la Subdirecció General de Col·laboració Públic-Privada del Ministeri d’Economia i Competitivitat (MINECO) sobre la convocatòria Retos Colaboración 2015.

Copyright UdG. Girona 2015. Drets Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

  •  Doctors Pere Maimí Vert i Sergio Herraiz, professors-investigadors de la Universitat de Girona, sobre dos casos d’èxit en la convocatòria Retos Colaboración 2012.

Copyright UdG. Girona 2015. Drets Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike.

  • Marc Sabater i Armengou, tècnic de valorització de l’ OITT, sobre el procediment de sol·licitud de la Universitat de Girona.

Copyright UdG. Girona 2015. Drets Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

Publicacions relacionades

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty
Domain Details Page