972 18 34 00

Amb les persones passa a formar part del Grupo Castilla

Posted by: General 02 març 2023 : 0
Grupo Castilla, companyia líder en serveis i solucions de Recursos Humans anuncia, en el marc del Mobile World Congress de Barcelona, l’adquisició de la consultora Amb les Persones, especialitzada en serveis de selecció, coaching i formació, fundada el 2018 a Girona. Va tancar el 2022 amb una facturació propera al mig milió d’euros i una cartera de més de 80 clients.

L’adquisició es va anunciar en el marc del Mobile World Congress de Barcelona

Cada cop són més les tecnològiques que aposten per aquest innovador model de negoci que fomenta la complicitat entre una cartera de solucions programari i serveis de coneixement especialitzats. En aquesta línia, José María García, director de Serveis de Grup Castilla destaca els avantatges de tenir un únic proveïdor integral de RRHH i explica, com a exemple, que “Actualment, Grupo Castilla és de les poques companyies que dona resposta de forma integral als reptes d’àmbit jurídic, de consultoria estratègica i tecnològics en matèria d’igualtat. Tot prestat per un mateix equip de professionals multidisciplinari”.
Per la seva banda, Agustí Pajares, soci fundador d’Amb Les Persones, afegeix que “A més dels valors i la visió que compartim, Grupo Castilla ens aporta l’estructura necessària per poder créixer i portar a més organitzacions el nostre coneixement i metodologia, basada en la gestió del talent global, més enllà de la tecnologia”.
Gràcies a aquesta operació, Grupo Castilla reforça la seva presència a Catalunya, amb l’obertura d’una nova oficina a Girona. Es confirma així la seva estratègia d’expansió en els negocis basats en el coneixement on preveu assolir els 8 milions de facturació el 2026.

Altres entrades

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty