972 18 34 00

Eurecat, innovant per a les empreses

Posted by: General 29 juny 2015 : 0

La Fundació privada Ascamm, que disposa d’una seu al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (UdG), forma part des d’aquest mes de maig d’Eurecat, el Centre Tecnològic de Catalunya resultat de la integració dels centres tecnològics avançats de la xarxa TECNIO (Ascamm CT, Barcelona Media, Barcelona Digital CT, Cetemmsa CT i el CT de Manresa), que proveeix al sector industrial i empresarial amb tecnologia diferencial i coneixement avançat per a donar resposta a les seves necessitats d’innovació i impulsar la seva competitivitat.

EurecatL’activitat del nou centre es dirigeix a tots els sectors empresarials però, en especial, a set grans àmbits estratègics del RIS3Cat: Alimentació, Energia i recursos, Sistemes industrials, Indústries basades en el disseny, Indústries relacionades amb la mobilitat sostenible, Indústries de la salut i Indústries culturals i basades en l’experiència.

Actualment, Eurecat participa a més de 100 projectes d’R+D+i nacionals i internacionals i compta amb 36 patents internacionals i 8 empreses de base tecnològica. Disposa de nou centres a Catalunya i dos més a l’Amèrica Llatina (Brasil i Xile).

Altres entrades

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty