972 18 34 00

Nova energia a la pàgina web de la cooperativa Som Energia

Posted by: General 12 febr. 2015 : 0

Un flux de nova energia recorre la nostra pàgina web! Des de fa uns dies, si accediu al portal de Som Energia, podreu comprovar que la cooperativa presumeix d’una nova imatge a la xarxa.

Imatge Home_web_ca

Després de gairebé tres anys, hem renovat l’estructura del web perquè sigui més visual i actualitzat. I també per oferir un servei més amè, àgil i complert tant als socis i sòcies, com a totes aquelles persones interessades en formar part de la cooperativa o en contractar-hi la llum. I com a novetat, tot això en quatre idiomes: català, castellà, basc i gallec.

Com podreu comprovar, hem millorat els formularis de Fes-te soci/a i Contracta la llum, perquè siguin més senzills.

També hem creat un Centre de suport, amb un recull de les preguntes (i respostes) que ens heu anat fent durant aquest temps. Així que si teniu cap dubte, podeu mirar si el trobeu respòs en aquest espai.

Una altra novetat molt destacada és que ara, a part de la web, a Som Energia també disposem d’un Blog. Aquest blog serà una de les nostres principals eines de difusió, i on hi anirem incorporant totes les novetats referents a la cooperativa. El blog serà una eina més participativa, on els Grups Locals hi tindran un paper destacat, perquè hi aniran afegint informació de les seves activitats.

Tant la web, el blog, com el centre de suport, segur que tenen aspectes i continguts a millorar. Si voleu, a través d’aquest Formulari ens podeu fer arribar els errors i propostes de millora que ens vulgueu comunicar.

Us animem a que hi feu un cop d’ull, esperem que us agradi!

Altres entrades

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty