Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Premsa: Un projecte amb participació de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua rep un premi de l’Acadèmia Nacional de Ciències de Cuba

Publicat per: General 17 abr. 2015 Comentaris: 0

El ple de l’Acadèmia Nacional de Ciències de Cuba ha concedit un dels premis anuals de l’any 2014 al resultat de la recerca ‘Obtenció de microorganismes amb activitat probiòtica per a animals monogràstrics’, les entitats executores principals han estat l’Institut de Ciència Animal (Cuba ) i la Universitat de Saragossa, amb la participació de la Universita t Federal de Mines Gerais, Brasil i l’Institut Català de Recerca de l’Aigua, al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.

Els investigadors principals del projecte han estat Tania Pérez Sánchez (Universitat de Saragossa) i Yaneisy García Hernández (ICA), que va realitzar part de la seva investigació a la Universitat de Saragossa. Altres col·laboradors del projecte, des de la nostra Universitat, han estat José Luis Múzquiz, Imanol Ruiz, Nabil Halaihel, Olivia Gironès (Departament de Patologia Animal, Facultat de Veterinària) i José Luis Balcázar.

El contingut de la investigació

L’objectiu del projecte ha estat obtenir microorganismes amb activitat probiòtica a partir de diferents ambients per al seu ús en la producció d’animals monogàstrics Els resultats obtinguts són de gran importància, ja que han permès incrementar la diversitat de microorganismes probiòtics per a la seva utilització, detectar els efectes que poden exercir en els animals i obtenir preparats multisoques o multiespècies que potenciïn els efectes probiòtics. El resultat seran aliments més segurs per al consum humà.

Font: Heraldo de Aragón

Publicacions relacionades

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty
Domain Details Page