972 18 34 00

Càtedra Unesco Polítiques Culturals i Cooperació

Que fa la Càtedra?

D'acord amb el nostre projecte la Càtedra Unesco desenvolupa diferents activitats per respondre als seus objectius fundacionals i amb el seu compromís de defensa dels drets fonamentals, la diversitat cultural, la lluita contra la pobresa i l'aportació de la cultura a la pau i a la solidaritat internacional.

Potenciar programes de cooperació internacional en temes de polítiques culturals, formació, cultura i desenvolupament que permetin analitzar i contrastar diferents realitats.

Crear un programa de visitants, principalment de països del sud, incentivar l'intercanvi i desenvolupar seminaris de formació i difusió de les reflexions en aquest països.

Organitzar trobades d'experts per compartir coneixements i convocar un acte anual de caràcter internacional en l'àmbit temàtic de la Càtedra.

Dissenys de programes de formació sobre els temes d'estudi de la Càtedra principalment en el camp de la gestió i polítiques culturals, cooperació cultural internacional, formació en noves necessitats del sector cultural etc.

Docència en estudis de Postgrau especialitzats en el sector cultural, col·laborant en la incorporació de temes sobre polítiques culturals i l'aportació de noves recerques i informacions sobre el tema.

Col·laborar amb la Unesco i altres organismes internacionals en l'àmbit de les seves competències.

Col·laborar amb organitzacions civils, del nostre entorn i de diferents països per la divulgació de la cooperació cultural internacional i la reflexió sobre el paper de les polítiques culturals en un món en globalització.
Telèfon/s: 972418010

Persona de contacte: Alfons Martinell Sempere

Edifici: Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15 (Porta B-Despatx 35)
(17003 Girona)

alfons.martinell@udg.edu
www.catedraunesco.com

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty